PETER LINDEGAARD, CEO I ELSASS FONDEN

Assure Wealth gør det nemt at levere formuerapporter til vores bestyrelse

”Vi har været kunder hos Assure Wealth siden 2016 og kan slet ikke undvære deres rapporterings- og bogføringsydelser i dag.

Behovet opstod, da vi gik ind i Private Equity-investeringer. Det blev skiftet fra at have alle aktiver samlet i ét depot i én bank til at have flere depoter i både ind- og udland.

Derfor havde vi brug for et samlet overblik over vores aktiver på tværs af depoter og valutakurser.

Jeg undersøgte markedet, og valgte Assure Wealth, fordi deres løsning flugtede med vores behov, og fordi deres prissætning er fornuftig.

Formuerapportering og bogføringsgrundlag for fond

Nu logger jeg ind på portalen hver dag for at følge med. Den mulighed har jeg også hos hver af vores banker, men der er det jo blot et udsnit. Assure Wealth samler det hele for os. Det gør det også nemt at levere rapporter til vores bestyrelse.

Assure Wealth laver også vores bogføringsgrundlag. Før bogførte vi alt manuelt – køb og salg, udbytter. Det var et stort arbejde, som vi har sluppet – Assure Wealth har automatiseret det for os.

Jeg vil også fremhæve, at vores årsafslutning og samarbejdet med vores revisorer er blevet meget enklere, fordi vi får alle data ét sted fra.

På alle måder er det meget tilfredsstillende at være kunde hos Assure Wealth”.

Peter Lindegaard fremhæver tre ting ved Assure Wealth

  • Det overblik over fondens aktiver, som Assure Wealth leverer til os, har afgørende betydning for vores økonomiske beslutninger
  • Vores bogføring er blevet mange gange nemmere
  • Assure Wealth er super kundeorienterede. Har vi brug for en særrapport kan det altid lade sig gøre og vi får svar lynhurtigt

Læs alle cases: