Med WealthNavigator kan du objektivt sammenligne investeringsfonde

WealthNavigator fra Assure er en uafhængig platform, der giver investorer overblik over, hvordan markedets hundredevis af investeringsforeninger performer i forhold til hinanden.

Som investor kan det være en jungle at skabe sig overblik over, om man har den sammensætning i porteføljen, som man reelt ønsker.

Det er heller ikke helt enkelt at sammenligne, om den ene investeringsfond performer bedre end den anden.

Platformen WealthNavigator gør det meget nemmere. Via WealthNavigator kan du blandt 600 investeringsfonde udvælge dem, du finder interessante, og i både grafisk visning og diagramvisning få serveret en direkte sammenligning af, hvordan fondene performer i forhold til hinanden. Det giver et bedre overblik over mulighederne på markedet.

Gratis overblik over afkast og muligheder i investeringsmarkedet

I Assure er vores kerneydelse er at sørge for, at give vores kunder kan opnå et enkelt og forståeligt overblik over deres samlede formue, risiko og afkast, når de ønsker det. Vi arbejder for så meget transparens som muligt. Vi leverer formuerapporter på tværs af komplekse porteføljer til mange kunder.

”Med platformen WealthNavigator, ønsker vi at give alle, der interesserer sig for investering, en gratis, nem og intuitiv mulighed for at sammenligne de investeringsfonde, der er på markedet”, siger Klaus Breitenstein, CEO i Assure.

For kunder hos Assure gælder, at de desuden kan benchmarke deres egen portefølje med investeringsfondene i WealthNavigator. Det betyder, at kunder i Assure kan holde deres faktiske afkast op mod de afkast, de kunne have fået i markedet.

WealthNavigator giver et neutralt og objektivt beslutningsgrundlag for investering

WealthNavigator adskiller sig fra de sammenligningsmuligheder, der findes for danske investorer i dag, på en række områder. En central forskel er, at Assure lægger data om investeringsfondene helt uafhængigt frem. Andre forskelle er, at man ikke kan trade via WealthNavigator og at fondene ikke bliver ratet. Dermed kan enhver investor benchmarke og danne sig egen holdning på et neutralt grundlag.

Ideen til WealthNavigator er opstået, fordi vores kunder fortæller, at de ofte bliver kontaktet af forvaltere, der vil tilbyde dem en investering. For kunderne kan det være svært at gennemskue tilbuddet i forhold til den portefølje, de allerede har.

”Med WealthNavigator ønsker vi at klæde investorer på til selv at træffe de beslutninger, de synes, er rigtige for netop dem”, forklarer Klaus Breitenstein.

Gør investeringsfonde og kapitalforvalteres produkter mere gennemsigtige

Det er Assure’s ønske, at WealthNavigator ikke alene er et benchmarkværktøj, der hjælper investorer med at vise den vej til den porteføljesammensætning, de ønsker. Vores ambition er også, at WealthNavigator er med til at gøre investeringsfonde og forvalteres produkter mere gennemsigtige, i takt med at investorer bliver bedre klædt på til at stille kvalificerede spørgsmål. Den dynamik hjælper vi gerne på vej.

WealthNavigator præsenterer i øjeblikket brugerne for cirka 600 investeringsfonde. Platformen vil løbende blive udbygget med ETF’er og øvrige investeringsprodukter.

Læs flere artikler:

2024-04-15T13:41:52+02:00

Del denne artikel!

Go to Top